Големи коледни намаления на всички маркови стоки! Офертата е валидна за периода 6 -- 22 декември 2018

Дамски Чанти


Дамска чанта BRBY 02 с портмоне
Дамска чанта LV Lady

Дамска чанта LV Lady

62.00лв. 82.00лв.

Дамска чанта LV Lady 3

Дамска чанта LV Lady 3

61.00лв. 81.00лв.

Дамска чанта Pilipp Plein 07
Дамска чанта МК велур в черно
Елегантна чанта Hermes в кафяво
Елегантна чанта Hermes в черно
Луксозна дамска чанта BRBY 03
Луксозна дамска чанта BRBY 04
Луксозна дамска чанта BRBY 05
Луксозна дамска чанта BVL в кафяво
Луксозна дамска чанта BVL в черно
Луксозна дамска чанта BVL змийска кожа
Луксозна дамска чанта LV - Miss Louiss 1
Луксозна дамска чанта LV - Miss Louiss 2

Тук ще намерите огромен избор от маркови дамски чанти на ниски цени. Любимият аксесоар на всяка жена е тук и представен в целия си блясък. Към отличното качество и безупречна визия на всеки модел, можем да добавим и невероятно изгодните ни цени. Едва ли е необходимо да ви увещаваме дълго да изберете изящните евтини дамски чанти на престижни марки. Тяхната визия и безупречна изработка са нещо, от което сме сигурни, че няма да се откажете.

Марката казва всичко за вас

Днес е по-лесно от всякога да намерите изобилие от дамски чанти онлайн, в това число и съвсем евтини изделия на напълно непознати производители. Нашият съвет е винаги да избирате продукти на утвърдени брандове. Дори да се наложи да заплатите малко по-висока цена, качеството и актуалният облик на марковата дамска чанта са достатъчен аргумент.

Имайте предвид, че марката на вашите дрехи и аксесоари казва всичко за вас, като това е най-силно валидно за чантите. Можете да си позволите компромис с някои по-дребни компоненти от своята визия, но чантата и обувките ви трябва да бъдат на най-високо ниво, ако искате да ви приемат сериозно в по-елитните кръгове.

В категория маркови дамски чанти можете да избирате между модели от последните колекции на най-големите модни брандове, сред които:

 • Luis Vuitton
 • Chanel
 • BVLGARI
 • Burberry
 • Givenchy
 • Gucci
 • Hermes
 • Prada
 • Valentino
 • Michael Kors
 • Philipp Plein
 • MCM

Всяка от тези марки е добре известна навсякъде по света и показател за безупречен вкус и висока класа. Който и модел от перфектната ни колекция от дамски чанти онлайн евтини да изберете, ще бъдете на вълната на последните модни тенденции и ще се насладите на луксозно преживяване, каквото не можете да сравните с нищо друго.

Удобство за модерната жена

Чантата е не само стилен аксесоар, с който една жена може да демонстрира превъзходство над всички останали. Нейната основна функция е да създава удобство, събирайки в себе си всички нужни и не съвсем нужни в ежедневието лични принадлежности. Марковите ни дамски чанти, които вече можете да закупите онлайн притежават перфектно проектирано вътрешно отделение, в което всяка вещ ще бъде на правилното място, добре съхранена и бързо намирана.

Високо качество на материали и изработка

Това, което отличава марковите ни чанти от изделията на неизвестните производители е отличното качество на използваните материали и иновативните технологии на производство. Престижните марки не могат да си позволят да предложат зле изглеждащ продукт с посредствени характеристики. Това ви гарантира на 100%, че вложените в едно марково изделие пари са категорично разумно похарчени.

Моделите на водещите брандове са изработени от най-добрите съвременни материали. При някои от изделията е силно застъпена естествената кожа, при други – еко материалите, а при трети здравата и устойчива на износване синтетика. Здравината на всички дамски чанти, представени в нашия онлайн магазин е напълно гарантирана. Визията и състоянието на закупеното от вас изделие няма да се променят, дори при интензивно ежедневно използване, стига да полагате достатъчно грижи и внимание.

Достъпни цени

Ако харесвате марковите аксесоари и в частност, модерните елегантни дамски чанти, но смятате, че не можете да си ги позволите, то вероятно все още не сте се запознали с неустоимите ни предложения. При нас цените на всички изделия са възможно най-ниски, за да може всяка българска жена да си позволи лукс, красота и удобство, без за целта да харчи всичките си налични средства.

Пиши ни
Обади се