Големи коледни намаления на всички маркови стоки! Офертата е валидна за периода 6 -- 22 декември 2018

BVLGARI


Луксозна дамска чанта BVL в кафяво
Луксозна дамска чанта BVL в черно
Луксозна дамска чанта BVL змийска кожа

Дамската чанта е основен аксесоар към тоалета. Затова и повечето дами притежават богата колекция от чанти, която непрекъснато се обогатява с нови модели. Както при всеки продукт, висококачествената дамска чанта винаги оправдава вложените средства. Онлайн магазинът ни разполага със специална селекция на дамски чанти Bvlgari, подходящи за различни типове визия и съобразени с последните модни тенденции. 

Продуктите на световноизвестната модна линия са с характерен дизайн, придаващ неподражаем стил на облеклото ви. Атрактивните дамски чанти Bulgari в каталога ни са с правоъгълна форма и завършват с актуалната напоследък дълга дръжка- комбинация от фина верижка и материалът, от който е изработена чантата. Освен върху дръжката, при закопчаването на чантите в лицевата част, също се наблюдава интересен метален акцент- той е доста дискретен, но внася лека нотка на блясък във визията на моделите.

Предлаганите дамски чанти Булгари са с характерен дизайн- изчистена линия с капак и метална закопчалка, над който е поставена малка емблема на марката. Дългата дръжка на чантата оптически издължава силуета, а визията й е подходяща за елегантен и спортно-елегантен стил. 

Наличните в магазина ни дамски чанти Bvlgari са от 100 % синтетична материя- първокласна еко кожа, с леки допълнения от други материали. Качествената еко кожа е изключително предпочитана при изработката на чанти и обувки, заради свойството се да се запазва в отлично състояние, в продължение на дълго време. Тя е достатъчно е мека, но много устойчива на външни влияния- при еко кожата не се наблюдава напукване, надраскване, избеляване и поява на петна.

Прекрасните дамски чанти Булгари от колекцията ни дължат част от впечатляващата си визия именно на еко кожата, използвана при създаването им. Освен с приятен вид, чантите в магазина ни са проектирани и с тенденцията за събиране на достатъчно вещи, което ги прави изключително удобен ежедневен аксесоар. 

Всяка дамска чанта Bvlgari се предлага на много достъпна цена и е налична за поръчка, на адреса на сайта ни.

Пиши ни
Обади се