Големи коледни намаления на всички маркови стоки! Офертата е валидна за периода 6 -- 22 декември 2018

CHANEL


Стилен клъч Chanel в кафяво
Стилен клъч Chanel в кремаво
Стилна дамска чанта Chanel в черно

Съществуват ли на планетата по-класически аксесоари, когато става въпрос за висша мода и класа от съвременните дамски чанти Шанел? Разбира се, че не. На мнение сме, че всяка дама заслужава да притежава поне няколко дамски чанти Chanel у дома – например, една за ежедневието, и една за специален повод. В нашия онлайн магазин за мода и модни аксесоари предлагаме богато разнообразие от модели  на Chanel. Сред тях ще можете да си намерите както варианти за вечерта, така и интересни предложения за работа и ежедневието.

Задължително разгледайте колекцията ни от дамски чанти Chanel. Тук ви очакват не просто уникални модели и високо качество, но и доста задоволителни цени, които няма как да не ви изненадат и най-накрая да ви дадат възможност да носите голямата марка Шанел.

В колекцията ни от дамски чанти от популярния бранд Chanel сме включили оригинален клъч в кафяво и кремаво, защото вие заслужавате нещо повече от стандартното черно за своята вечерна визия. И все пак, ако държите на класиката, можете да намерите и оригинални модели на дамски чанти Chanel в черно. Става въпрос за ежедневен модел, който наподобява пазарска чанта и се предлага допълнително и в златисто. Разполагаме и с още един интересен модел в златисто – а именно класическа бизнес стилна чанта, с която можете спокойно да ходите на работа или да оставите за по-специални бизнес срещи, коктейли и конференции. Който и модел да изберете, ще се радвате на наистина високо качество и винаги перфектна визия. Защото Шанел променя стила ни от раз и никоя друга марка не може да го постигне и то толкова добре и очевидно, нали?

Модните брандове с дългогодишна история биха могли да се поставят в обща категория, заради няколко свои отличителни черти- устойчивост, въображение и продуктивност. Те са устояли на времето и превратностите в стиловете, и са продължили да упражняват влиянието си в света на модата. Една от най-известните марки в световен мащаб е неподражаемата “ Chanel “, която поставя ярък отпечатък в производството на дрехи, аксесоари, козметика и парфюми. Почитателите на френската марка могат да разгледат категорията дамски чанти Chanel в онлайн магазина ни, където със сигурност ще попаднат на подходящ за вкуса си продукт. 

Каталогът ни се отличава с разнообразие и предлага модели, подходящи както за ежедневието, така и за по- официални събития. Сред наличните дамски чанти Шанел се откриват елегантни клъчове с миниатюрни размери, решени в топло шоколадово кафяво и цвят шампанско, които са прекрасно допълнение за вечерно облекло. Спортно-елегантният стил също открива своите подходящи аксесоари, в лицето на златист модел с капси, странични джобове и къса дръжка, които могат да се комбинират със спортни обувки в същия цвят. Офис стилът никога не може да се пренебрегне, и една от нашите дамски чанти Chanel е точният аксесоар за динамичен работен ден, или специална бизнес среща- моделът осигурява достатъчно пространство за вещите ви, но размерите не нарушават елегантната визия на чантата. Всички чанти са украсени с характерна малка емблема на “ Chanel “. 

Чантите на френската марка, предлагани в магазина ни, са изработени от висококачествена еко кожа, която е гаранция за разумна и трайна инвестиция. Тя не е толкова мека като естествената кожа, но все пак е доста гъвкава и запазва отличната си визия в продължение на дълго време. Някои от моделите дамски чанти Chanel са с допълнителни дълги метални дръжки-верижки, които внасят нотка блясък и разчупват едноцветните модели. 

Магазин “Estilno “ предлага прекрасна колекция дамски чанти на Шанел, на изключително изгодни цени, подходящи за всеки клиент.

Пиши ни
Обади се