Големи коледни намаления на всички маркови стоки! Офертата е валидна за периода 6 -- 22 декември 2018

GIVENCHY


Няма продукти в тази категория.

Дамската чанта е крайно необходим аксесоар и затова пазарът прелива от разнообразие на модели, за всяка визия и повод. Облеклото без присъствие на чанта изглежда недовършено и, в известна степен, нелепо.Магазин “Estilno “ подбира прекрасни дамски чанти на световноизвестни марки, които са подходящо решение за всеки вкус. Сред наличните модели в сайта ни се откриват стилни дамски чанти Givenchy, изработени от първокласни материали, които са изключително разумна инвестиция за всяка почитателка на чантите. 

Предлаганите дамски чанти Живанши са с подчертано елегантен вид и са подходящ избор за вечерен тоалет, или официална бизнес среща. Полукръглият корпус е завършен с къса дръжка, предвидена за носене в ръка, но при закупуване,  чантите са придружени и с допълнителна, по-дълга дръжка, за да отговарят на различните предпочитания на клиентите. Въпреки елегантния си вид, моделите са със значително по-големи размери от предпочитаните за официални поводи клъч чанти, които са пригодени за минимален брой вещи.

Елегантните дамски чанти Givenchy разполагат с достатъчно място за всичко, а разширената форма не нарушава стилната им визия. Закопчаването се извършва с метален цип, а вътрешното отделение е доста широко и е допълнено с малък джоб за телефон. Предимството на допълнителното пространство отрежда на моделите запазено място, сред любимите дамски аксесоари за офис облекло. 

Прекрасните дамски чанти Givenchy в каталога ни са изработени от висококачествена еко кожа Този материал придава допълнителна елегантност на моделите и, освен това, притежава високо цененото свойство да запазва доброто си състояние в продължение на дълго време. Чантите от еко кожа не избеляват от силни слънчеви лъчи или сняг, повърхността им не се напуква, надрасква или обелва, а десенът на кожата е изключително симетричен.

Стилните дамски чанти на Живанши от сайта ни са прекрасна и трайна инвестиция, която изцяло заслужава вложените средства. Продуктите се предлагат на много изгодна цена, която дори е леко понижена за качествен и марков продукт, като предлаганите чанти.

Пиши ни
Обади се