Големи коледни намаления на всички маркови стоки! Офертата е валидна за периода 6 -- 22 декември 2018

Gucci


Стилна дамска чанта Gucci

На сайта на нашия онлайн магазин отреждаме специално внимание на висококачествените ни дамски чанти Гучи. За дамите, които ценят безупречната визия и държат на уникалния и неповторим стил, артикулите се предлагат на страхотна цена. Бъдете в крак с модата и докажете, че заслужавате вниманието винаги да се задържа само и единствено върху вас. Това вече е не просто възможно, но и много лесно. Просто добавете към уникалния си стил и една от нашите уникални дамски чанти Gucci. Ние ви гарантираме първокласна изработка от здравна и надеждна еко кожа. А дизайнът е повече от ясен и сигурен – безапелационен, типичен за добре познатия ви моден бранд.

Купете дамски чанти Гучи от нас още днес. Моделите са с класическата текстилна основа и минаваща точно по средата като разделител лента в зелено и червено. Дамски чанти Gucci разполагат както с дръжки за хващане под ръка – идеален вариант за по-бизнес визия, така и допълнителна дръзка за през рамо, ако държите на удобството и комфорта. В допълнение, към предлаганите от нас модели дамски чанти Гучи ще намерите и малко портмоне, в което освен пари, можете да държите и телефона си, кредитни карти, ключове за кола или за дома, чипове и т.н.

Нашите дамски чанти Gucci са идеално допълнение към вашата ежедневна визия в офиса, а също така и отличен вариант да поразчупите семплата си визия. Защото един марков аксесоар никога не може да е излишен, а напротив – перфектният завършек на стил, който няма нужда от коментар или похвала, а само от възхищение и вземане пример за подражание. Бъдете примерна стилна дама, вземете под ръка една от нашите страхотни чанти на световноизвестната марка Gucci!

Пожелаваме ви приятно и успешно пазаруване. Моля, имайте на предвид, че доставяме до всяка точка на страната и в най-кратки срокове.

“ Gucci “ е марка за ценители на истинския стил. Започнала като магазин за кожени изделия през 1921 г., компанията е запазила традициите в производството на куфари, чанти и различни аксесоари от кожа се е запазила до днес, заедно с последвалото създаване на луксозни дрехи, парфюми и обувки. Дамските чанти на италианския бранд са продукт с класически статут и притежаването на чанта “ Gucci “ е повод за гордост у всяка почитателка на модата. Магазинът ни разполага с атрактивни дамски чанти Gucci, в спортно-елегантен стил, които са подходящ аксесоар за всеки тип офис облекло. 

В каталога ни е наличен страхотен модел чанта в черен цвят, с къси дръжки, захванати за корпуса с помощта на златисти катарами. Елегантната представителка на дамски чанти Gucci е тип “ кошница “, с достатъчно големи размери за съхраняване на всичките ви вещи, включително и по-обемисти папки, пликове и документи със стандартни размери. Моделът е с допълнителен миниатюрен плик, който е прикачен за чантата с фина златиста верижка и е много подходящ за портфейл или джоб за дребни детайли.

Специално за различните предпочитания на клиентите, към чантата се предлага и допълнителна дълга дръжка. Строгият черен цвят на модела е омекотен от характерния десен на кожата, трицветната линия в лицевата част и малката емблема на “ Gucci “. Продуктът е една от универсалните дамски чанти Gucci, подходящи за всеки тип визия, но предпочитана основно за по-строго офис облекло. 

Предлаганите дамски чанти на Гучи са изработени от висококачествена еко кожа, която се съхранява в отличен вид, независимо от външните условия, на които е изложена. Покупката на маркова дамска чанта винаги е разумна инвестиция и силно се препоръчва от модните експерти, вместо закупуването на реплики на известни модни линии. Имитациите никога не са достатъчно добри, за да  притежават стилната визия, нито качеството на оригиналния аксесоар. Онлайн магазинът ни предлага страхотните дамски чанти Гучи на невероятно достъпни за класата на продукта, цени.

Пиши ни
Обади се