Големи коледни намаления на всички маркови стоки! Офертата е валидна за периода 6 -- 22 декември 2018

HERMES


Елегантна чанта Hermes в кафяво
Елегантна чанта Hermes в черно
Спортна чанта Hermes в оранжево
Спортна чанта Hermes в синьо

Дамските чанти са аксесоар с огромно значение за цялостната визия. Материалът на изработка е много важен за външния вид на чантата- висококачествената материя се забелязва от пръв поглед и придава стил на продукта, освен че удължава периода на експлоатация. Високото качество винаги е присъщо на световноизвестните брандове, които напълно оправдават вложените в тях средства. Марката “ Hermes “ e един от най-популярните създатели на чанти в световен мащаб, а продуктите й са предпочитани от всяка почитателка на модата. Каталогът на онлайн магазина ни представя на клиентите ни специална колекция от дамски чанти Hermes, в елегантен и спортен стил. 

Моделите в категорията са в различни модели и разцветки, за перфектно допълване на всеки тип визия. Елегантните модели са със сравнително големи размери и много стилен вид. Те са много подходящ аксесоар за времето, прекарано в офиса, както и за официални бизнес срещи. Описаните дамски чанти Hermes са налични в черен и кафяв цвят. Известната марка е представена в магазина ни и от спортни чанти, които са идеално решение за дълги разходки или продължителни пътувания. Моделите са в морско син и оранжев цвят, с ефектна перфорация в лицевата част, изобразяваща началната буква на “ Hermes “.

Те са идеалното допълнение за всяка спортна визия и се предлагат заедно с допълнителна дълга дръжка, за носене през рамо. Всички дамски чанти на Хермес са проектирани за максимално удобство на клиентите, и осигуряват необходимото пространство за съхраняване на всичките ви вещи. 

Марковите чанти в магазина ни са изработени от първокласна еко кожа, която не променя вида си, независимо от климатичните условия, нито дългият период на употреба. Предлаганите дамски чанти Hermes не се напукват, надраскват, нито пък избеляват, и със сигурност са много разумна и трайна инвестиция. 

Магазин “Estilno “ предлага стилните дамски чанти Хермес на изключително изгодни цени, като се има предвид отличното качество на продукта.

Пиши ни
Обади се