Големи коледни намаления на всички маркови стоки! Офертата е валидна за периода 6 -- 22 декември 2018

Louis Vuitton


Дамска чанта LV Lady

Дамска чанта LV Lady

62.00лв. 82.00лв.

Дамска чанта LV Lady 3

Дамска чанта LV Lady 3

61.00лв. 81.00лв.

Луксозна дамска чанта LV - Miss Louiss 1
Луксозна дамска чанта LV - Miss Louiss 2
Луксозна дамска чанта LV - Miss Louiss 3
Луксозна дамска чанта LV Style
Стилна дамска чанта LV 08 - циклама с черно
Стилна дамска чанта LV 09
Стилна дамска чанта LV 6 в бяло
Стилна дамска чанта LV 6 в кафяво

Модните брандове са емблеми, наситени с история, която обикновените клиенти не познават, но винаги долавят в класата на продуктите им. Това се отнася с особена сила за устойчиви на времето марки, като френската Louis Vuitton “, която е съвкупност от традиции на повече от век. Дейността й е започнала с производството на първите по рода си кожени куфари, които заместват използваните до момента пътни чанти. Ето защо, притежаването на дамска чанта от тази марка е като съхранение на късче история, и е мечта за почти всяка почитателка на модата. Онлайн магазинът ни разполага с богат асортимент от дамски чанти Louis Vuitton, с които ще придадете стилен вид на облеклото си. 

Моделите в магазина ни се отличават с характерен дизайн и фигурални десени, които са ангажиращи и не се комбинират свободно с всеки нюанс, но пък присъствието на такъв аксесоар със сигурност ще ви отличи от тълпата. В каталога ни са налични дамски чанти Louis Vuitton в строго елегантен стил и сравнително големи размери, които осигуряват достатъчно пространство за по-обемисти вещи. Към тях спадат моделите LV Style и LV Lady, а комбинацията от характерния флорален десен и цветен велур придават пищна визия на чантите.

Колекцията в галерията ни предоставя и елегантни малки дамски чанти Louis Vuitton  с къси дръжки и неизменната флорална шарка, съчетана с още един цвят. Вниманието на клиентите със сигурност  ще бъде привлечено и от атрактивните модели LV7 и LV8.. Чантата LV8 е в строго елегантен стил, в цикламен и черен цвят, а моделите LV7 са стилни спортни чанти в черно и кафяво, с бежови акценти.

 

Страхотната колекция дамски чанти на Луи Вюитон са от висококачествена еко кожа и първокласен велур, а изчистените модели не са характерни за тях. Фигуралните десени смело се комбинират с ярки нюанси и въпреки това, моделите са изключително стилни. Магазинът ни предлага марковите дамски чанти Луи Вюитон на много достъпни цени, подходящи за всеки клиент.

Пиши ни
Обади се