Големи коледни намаления на всички маркови стоки! Офертата е валидна за периода 6 -- 22 декември 2018

Philipp Plein


Дамска чанта Pilipp Plein 07

Дамските чанти са не просто аксесоар, но и лична вещ със сантиментално значение за всяка дама. Ние сме наясно със специалното място на дамската чанта и се стремим да предлагаме на клиентите си единствено маркови продукти с отлично качество. Онлайн  магазинът ни разполага със стилни дамски чанти Phillip Plein, чиято история ще ви накара да преосмислите виждането си за модата. Всъщност, при самото си създаване, компанията е произвеждала мебели, а остатъчните суровини от работните процеси са рециклирани и използвани за проектиране на различни кожени изделия. Сред тях са неподражаемите якета и дамски чанти на марката. 

Един от впечатляващите продукти в каталога ни е атрактивен спортно-елегантна чанта, която е типична представителка на характерните дамски чанти Phillip Plein.  Моделът е прекрасно съчетание от топли лилави и кафяви тонове от кожени и велурени материали, които й придават цветен и изискан вид. Украсата също не е пренебрегната и е поднесена под формата на метални капси върху лицевата страна на модела. Капсите  изобразяват шестоъгълник, поставен върху парче кожа, с известната емблема на марката в средата на фигурата. Долните ръбове на чантата също са кожени и покрити с капси, подредени в полукръг.

Комбинацията от кожа, велур и метал придава нотка бохемски шик на продукта, и е чудесен аксесоар за актуалните в момента ниски и широки ботуши. Чантата е със среден размери и къси дръжки, и осигурява достатъчно пространство за събиране на всичките ви вещи, включително папки, пликове и документи. Представителката на дамски чанти Филип Плейн е много подходящ аксесоар за ежедневието, включително и за офис облекло в определени нюанси. За максимално удобство на клиентите, моделът се предлага и с допълнителна дълга дръжка. 

Предлаганите дамски чанти на Филип Плейн са изработени от първокласни еко кожа и еко велур, които са устойчиви на външни влияния и неблагоприятни климатични условия. Клиентите на онлайн магазина ни имат възможност да се сдобият с уникални дамски чанти Phillip Plein, на изключително изгодни цени, предвид популярната марка и качеството на моделите

Пиши ни
Обади се