Големи коледни намаления на всички маркови стоки! Офертата е валидна за периода 6 -- 22 декември 2018

Valentino


Няма продукти в тази категория.

Марковите дамски чанти се отличават с онзи особен стил и дизайн, който е неповторим и няма как да бъде заместен от модел- реплика. Оригиналните продукти винаги са предпочитан избор, тъй като освен изискана визия, се отличават и с дълъг период на употреба. Този факт важи с особена сила за официални поводи, когато аксесоарът- имитация на известна марка би провалила впечатлението и от най-красивия тоалет. Магазинът ни предлага елегантни дамски чанти Valentino, със стилна визия, изработени от първокласни материали. 

Онлайн каталогът ни представя един от моделите на италианската марка, подходящи за елегантни вечерни тоалети. Чантата е с размерите на класически клъч, но се предлага и с допълнителна дълга дръжка – верижка, за носене на рамо. “ Малката черна чанта “ на “ Valentino “ e бижу в истинския смисъл на думата. Пищната й украса от цветни камъчета придава стилен блясък на всеки вечерен тоалет. Декорацията е проектирана над златистата закопчалка, която е в същите нюанси, както и металната дръжка на чантата.

Черният клъч с камъчета е една най-стилните дамски чанти на Валентино, която олицетворява перфектния аксесоар за официален тоалет. Тя успешно изпълнява ролята както на чанта, така и на бижу, и се комбинира успешно с изчистени силуети в черен цвят. Единственото условие за елегантен вид е съвсем дискретното присъствие на бижута ( за предпочитане е те да са подобни на камъчетата върху чантата ), защото претрупаната визия е всичко друго, но не и изискана. 

Изисканите дамски чанти Valentino са изработени от висококачествена еко кожа, която е страхотен избор за всеки продукт, независимо от стила му. Конкретният модел е комбинация от еко кожа, метал и стъклени камъчета, които придават нужния блясък на изчистеното елегантно облекло. Марковите дамски чанти Valentino са прекрасен избор за всеки повод и стил. 

Онлайн магазинът ни предлага красивите дамски чанти Валентино на изключително изгодни цени, предвид качеството и дълготрайният живот на продукта.

Пиши ни
Обади се