Големи коледни намаления на всички маркови стоки! Офертата е валидна за периода 6 -- 22 декември 2018

Портмонета


Луксозно дамско портмоне Guess 01 в кафяво
Луксозно дамско портмоне Guess в кафяво
Луксозно дамско портмоне Guess в кафяво
Луксозно дамско портмоне Guess в кремаво
Луксозно дамско портмоне Guess в розово
Луксозно дамско портмоне LV 06 в бяло
Луксозно дамско портмоне PP в кафяво
Луксозно дамско портмоне PP в сребристо
Луксозно дамско портмоне PP в червено
Луксозно дамско портмоне Stella McCartney в кафяво
Луксозно дамско портмоне Stella McCartney в сиво
Луксозно дамско портмоне Stella McCartney в тъмно синьо

В търсене сте на качествено дамско портмоне от кожа? Или предпочитате да бъде марков модел, та дори и да е направен от текстил или синтетична материя? А може би, съвсем наскоро сте забелязали, че сегашното ви портмоне изглежда доста зле и е време да го смените и нямате на представа какви са актуалните тенденции, но пък държите да си купите именно модерен аксесоар?

При всички случаи ние имаме перфектното предложение за вас – купете си изгодно дамско портмоне при нас! Ние разполагаме с отлична галерия от модели и дизайни и всяка от вас, със сигурност, може да намери нещо подходящо по свой вкус, предпочитание и джоб. Пазарувайте дамски портмонета онлайн при нас, защото е евтино, удобно, а и сигурно, че ще попаднете на отлична изработка, перфектно качество и, разбира се, най-атрактивните за последните няколко сезона дизайни или пък класически модели, които няма как да излязат от мода.

Още сега се гмурнете в пъстрата ни галерия от дамски маркови портмонета. Сред тях ще намерите любимите си марки – PHILIP PLEIN, LOUIS VUITTON, GUESS, MCM, а също така и Tommy Hilfiger, Michael Kors, Ted Baker, Gucci и много други. Нашите евтини дамски портмонета са съобразени с бюджета ви, така че цената съвсем не трябва да ви притеснява. Напротив – заложете на собствените си предпочитания и вкус и изберете това, което най-силно ще отговаря на индивидуалния ви стил. Забравете за цената, защото при нас вие можете да си позволите всеки продукт.

В зависимост от нуждите ви, имаме по-издължени и големи модели, както и компактни дизайни за дамите, които не обичат да носят обемни чанти и търсят нещо по-миниатюрно. Разполагаме с концепции с повече джобове и места за лични вещи като визитки, картички, документи и разписки, а не само със стандартните отделения за лични документи, книжни пари и монети. Повечето от дизайните са с логото или принта на марката си, но имаме и изцяло изчистени варианти, ако предпочитате такъв тип дизайн.

Според дизайнерите и последните им модни съвети, портмонето съвсем не е нужно да се съчетава с цвета, марката, стила или материята нито на чантата, нито на обувките ви. Ето защо имате пълната свобода да се спрете на модели дамски портмонета, които ви допаднат от пръв поглед, без да се чувствате ограничени от някакви критерии. Освен визията, обърнете специално внимание и на структурата на модела, което ще закупите, като прецените дали ще е достатъчно практично за вас като модел.

GUCCI или Ted Baker? Кожен или текстилен модел с интересен десен? Изборът е само ваш, но със сигурност, ние имаме от всичко и можем да ви предложим както нестандартни, така и универсални варианти за изгодно и прилично дамско портмоне онлайн!

Пиши ни
Обади се