Големи коледни намаления на всички маркови стоки! Офертата е валидна за периода 6 -- 22 декември 2018

Gucci


Стилно дамско портмоне Gucci в кафяво с велур
Стилно дамско портмоне Gucci с бели цветя
Стилно дамско портмоне Gucci със сини цветя

В нашия онлайн магазин разполагаме с богата гама от портмонета за всеки вкус. В това число при нас можете да намерите уникални портмонета Gucci. Популярната модна марка се доказа на целия свят и днес представлява един от най-търсените и харесвани брандове както от мъжете, така и от жените. Освен с уникални дрехи и обувки, с портмонета Гучи са идеален начин да покажете привързаността и симпатиите си към марката, но също така, и да блеснете с превъзходен стил. И всичко това на страхотна промоционална цена. Защо не?

В галерията ни от дамски портмонета Gucci ще намерите актуални и модерни дизайни. Всички са изработени от висококачествени и прецизно подбрани материали. Можете да разчитате на нас за допълнителна информация, свързана с предлаганите от нас артикули. В момента предлагаме два модела портмонета Gucci. Единият е с актуалните за марката лога върху велур и добре познатата червено-зелена лента. Този модел е наличен в черно и кафяво.

Другият модел дамски портмонета Гучи е с актуалната за сезона флорална гама. Както знаете, брандът сериозно наблегна на цветята като на основен мотив в своите модни линии и дамските портмонета, които предлага не правят изключение от това правило. Флоралните портмонета на Гучи са налични в няколко варианта. Можете да избирате от следните цветове: синоь, червено, бяло. Комбинирайте портмонето си с любимите ежедневни обувки или оставете то да изпъкне с ярки цветове на обичайната ви по-семпла визия. При всички случаи с този модел портмоне ще съберете погледите към себе си, а ние гарантираме за високо качество и надеждност.

Моля, имайте на предвид, че нашият онлайн магазин за модни стоки доставя до всяка точка на страната и в максимално кратки срокове. Приятно пазаруване, приятели! 

Пиши ни
Обади се