Големи коледни намаления на всички маркови стоки! Офертата е валидна за периода 6 -- 22 декември 2018

Шалове


Елегантен дамски шал Burberry в кафяво
Изискан дамски шал МК в светло зелено
Стилен дамски шал Burberry в кремаво
Стилен дамски шал LV в лилаво
Стилен дамски шал Michael Kors в циклама

В категория дамски шалове са представени най-актуалните модели за сезон есен/зима 2017 година. Това са елегантни и стилни аксесоари, от които визията ви ще спечели много. Шалът отдавна не е просто компонент от облеклото с предпазващи от студа свойства. Той, без особени усилия може да превърне дори най-невзрачната визия в модерно и ярко присъствие от най-висок клас.

Марки, които познавате и обичате

Елегантните ни дамски шалове онлайн са дело на едни от най-големите дизайнерски къщи. Престижните марки са още една причина да изберете красивите ни и модерни изделия. Възможно е напълно да се затрудните при избора на модел, защото в категорията са представени луксозни дамски шалове на марките:

  • Burberry
  • Gucci
  • Luis Vuitton
  • Michael Kors

Всеки бранд е представен с най-доброто от последните си колекции. Щампите, принтовете и разцветките са най-актуалните за последния моден сезон, като това е валидно за моделите на всички дизайнерски къщи. Който и шал от чудесната ни колекция да изберете, той няма да бъде просто допълнение към вашето облекло, а акцент, който ще направи цялостния ви облик наистина забележим и оригинален.

Докосване, което ще ви очарова

Марковите дамски шалове, предлагани онлайн в нашия магазин са изработени от най-качествените естествени материали. Болшинството изделия са направени от пашмина – специална мека вълна, позната масово като кашмир. Кашмирените влакна дават невероятно усещане за лукс и мека топлина. Материята е лека и ефирна, което прави изящните ни кашмирени дамски шалове подходящи както за студената зима, така и за преходните сезони пролет и есен.

Пашмина – нежното злато от Кашмир

Пашмината е материал, на който прочутите модни къщи са заложили не случайно. Това е фина кашмирена вълна, чието име идва от Персия. Персийската дума ‘’Pashmina’’ означава ‘’Изработено от вълна’’, но в Кашмир буквалният ѝ превод е ‘’Нежно злато’’. Пашмината е позната в западния свят като Кашмир, тъй като за първи път европейски пътешественици срещат този тип влакна именно в тази източна страна.

Меката вълна Кашмир се добива от четири различни породи кашмирски кози и основно от породата Kashmir Pashmina, населяваща платото Шангтанг в района на Кашмир. Първите шалове са изработени от ръчно разчепквана и предена вълна, превърната във фини кашмирени влакна. Изделията са изработвани основно в Кашмир и Непал, за да бъдат носени от представителите на висшите касти. Сложният процес на обработка на вълната прави цената им недостъпна за низшите прослойки.

Кашмирени маркови шалове на достъпни цени

Дамски шалове се предлагат в почти всеки физически магазин, но трудно бихте могли да откриете изделия с толкова високо качество и стилна визия. Марковите модели, предлагани от нас са изработени по най-високите световни стандарти. Дизайнерските решения при различните модели поставят нов акцент в модерния стил на обличане. Различните цветове и принтове придават допълнителен чар и елегантност на вашия тоалет.

Цялата ни колекция от кашмирени дамски шалове е обединена от невероятно ниските, дори за българския стандарт цени. Постарали сме се да ви предоставим всеки модел на възможно най-ниска цена, а промоционалните отстъпки правят изгодните ни оферти наистина неустоими. Можете да комбинирате любимия си шал с всеки тип облекло и да го носите ежедневно, без никакви притеснения, че това ще се отрази негативно на безупречната му визия и невероятна мекота.

Пиши ни
Обади се