Големи коледни намаления на всички маркови стоки! Офертата е валидна за периода 6 -- 22 декември 2018

Adidas


Дамски кецове Adidas Samba 01
Дамски кецове Adidas Samba 02
Дамски кецове Adidas Superstar
Дамски кецове Adidas Superstar 02
Дамски кецове Adidas Superstar 03
Дамски кецове Adidas Superstar 04
Маратонки Adidas Ultra Boost в синьо
Маратонки Adidas Ultra Boost в синьо и черно
Маратонки Adidas Ultra Boost в черно и сиво
Маратонки Adidas Yeezy Boost 02
Маратонки Adidas Yeezy Boost 02

Маратонките са сред най-харесваните обувки за ежедневието. Те са подходящи не само за спортуване и разходки, но и за всекидневните задачи, които изискват да ни е удобно и да няма какъвто и да е дискомфорт в стъпалата. За целта, повечето хора посягат към маратонките. Освен удобство, те се вписват отлично както във фитнес залата, така и в градски условия. На пазара има много марки, предлагащи сносни обувки, но няколко са тези, които се отличават и името им означава качество. Една от тях е Адидас.

Въпреки че създаването й е провокирано от разрив в отношенията между двама братя, Адидас е сред гигантите в производството на спортни стоки.

Дамски маратонки Адидас съчетават добре познатото излъчване, високото качество на материалите и разнообразието в цветовете и десените. Брандът предлага точното решение за всеки, независимо дали търси изчистен и практичен за ежедневието модел или пък се стреми към акцент във визията си и по-уникално излъчване.

Разнообразието от ежедневни маратонки Адидас дамски или пък такива подходящи за интензивна тренировка може да отговори на нуждите на всяка дама. Нископрофилните модели с класически дизайн на спортна обувка, комбинация от висококачествена кожа и атрактивен десен, ги превръщат в любими и предпочитани за ежедневието.

Спортните модели Адидас маратонки дамски съчетават леки, устойчиви и дишащи материали, както и гъвкава, но стабилна подметка. Няма нужда да се притеснявате за своите обувки, те ще издържат на всяко натоварване и ще намалят риска от травма.

Адидас дамски маратонки са перфектното решение за всяка спортна и спортно-елегантна визия. Идеално се комбинират с къси панталонки, спортни поли, дънки, панталон, както и спортни екипи, долнища и клинове. В зависимост от индивидуалните си нужди, може да избирате между ултралеки и дишащи маратонки или защитаващи от влагата обувки.

Ако търсите маратонки адидас дамски online със сигурност ще попаднете на изключително разнообразие от модели – цветове, форми, материали, предназначение… За да изберете най-подходящите за себе си, е нужно да уточните за какво са ви необходими. Ежедневните маратонки се отличават от тези за спорт по няколко характеристики. Първите най-често са с по-ненатрапчива визия, изчистени линии и цветове, конструкцията им се доближава най-много до определението „спортна обувка“ и може да са произведени от синтетика, естествена кожа, и по-рядко – от дишащ текстил.

Дамски маратонки Adidas за спортуване разполагат с лека и дишаща конструкция, като за целта материята пропуска въздуха да циркулира свободно, няма много утежняващи елементи като шевове и подсилени зони. Подметката е гъвкава, но достатъчно стабилна, за да подкрепя стъпалата. Устойчивостта на различни терени е от ключово значение за безопасността при спортуване. Затова е нужно да се обърне внимание дали конкретният модел е подходящ за съответните спортни занимания.

Предимства на Adidas дамски маратонки:

  • Разнообразие от модели;
  • Изчистени и атрактивни десени;
  • Стабилна подметка;
  • Дишаща материя;
  • Висококачествена изработка;
  • Ежедневни и спортни модели.
Пиши ни
Обади се