Големи коледни намаления на всички маркови стоки! Офертата е валидна за периода 6 -- 22 декември 2018

Puma


Няма продукти в тази категория.

Кецовете са любими обувки за много хора, независимо дали при изпълнението на ежедневните задачки или пък в свободното време. Тези спортни обувки се отличават с висок комфорт, качество, пасват си с повечето ежедневни дрехи, има изобилие от цветове и десени, а и са на достъпни цени. Всичко това се отнася и до дамски кецове Пума.

Спортните обувки притежават всички качества да бъдат перфектен спътник в ежедневието – висококачествени материи, стабилна подметка, устойчивост и спортна визия. Платненките се съчетават идеално с всички спортни и спортно-елегантни дрехи – дълги и къси поли, къси панталони, дънки, спортен панталон, клин, спортни екипи и други.

Дамски кецове Пума се отличават със своето качество и „аеродинамична“ визия. Характерните външни ленти, както и логото на бранда, създават усещане за скорост и спортен дух. Обувките са идеални за ежедневието – училище, работа, лекции, дълго ходене, пазаруване и спортуване.

Puma е създадена в Германия, а повратната точка е спечелването на 4 златни медала от спринтьора Джеси Оуенс на Олимпиадата през 1936 година. Каква е връзката? Той носи иновативните обувки с шпайкове на бранда. Въпреки целия успех, някои различия във възгледите на двамата братя, основатели на фирмата, провокира разделение и съответно формирането на истински гиганти в производството на спортни стоки – Пума и Адидас. Пума спонсорират редица известни спортисти, а всеки спечелен медал е стъпало нагоре към известността на марката.

Тези събития, дори и минало, превръщат кецове Пума, дамски в търсен и желан спътник в ежедневието. С тях може да се насладите на разхлаждаща разходка под сянката на дърветата в парка, да обиколите любимите си магазини за пазаруване, да се срещате с приятели, да вършите ежедневните си задачи, да ходите на работа и на лекции, без да чувствате каквато и да е умора и да се притеснявате от смяната на дрехите. Може да спортувате рано сутрин с тях, след което да ги смените с дълга пола и вталена тениска, а за следобяд – дънки и свободна блуза.

Дамски кецове Puma предлагат разнообразие от материи, цветове и десени, за да може да изберете най-подходящия за вашия стил и да отрази индивидуалността ви.

Плюсове на Дамски кецове Пума:

  • Висококачествена изработка;
  • Устойчиви материали;
  • Разнообразие от цветове и десени;
  • Отличително лого;
  • Стабилна и лека подметка;
  • Удобство за стъпалата;
  • Универсален избор за всеки ден;
  • Пасват на повечето ежедневни дрехи.
Пиши ни
Обади се