Големи коледни намаления на всички маркови стоки! Офертата е валидна за периода 6 -- 22 декември 2018

Детски


Детски кецове Adidas Stan Smith
Детски кецове Adidas Stan Smith в бяло и златисто
Детски кецове Adidas Stan Smith в бяло и синьо
Детски кецове Adidas Stan Smith в бяло и сребристо
Детски кецове Converse

Детски кецове Converse

32.00лв. 62.00лв.

Детски кецове Converse в синьо
Детски кецове Converse в червено
Детски маратонки Adidas Superstar
Детски светещи маратонки Nike

Това е мястото, от което можете да закупите качествени и изгодни детски маратонки онлайн. Разделът съдържа оптимален избор от модели и марки, които със сигурност ще отговорят на изискванията на дори най-взискателния родител. Когато става въпрос за детски обувки и маратонки, критериите относно удобство и качество са силно завишени. Нашите модели покриват дори най-високите изисквания на съвременния родител.

Модели на утвърдени производители

Многобройните физически и електронни магазини за детски обувки могат да ви предложат разнообразие от съвсем евтини детски маратонки,. Тяхното качество, обаче подлежи на съмнение, тъй като изделията са дело на неизвестни производители с минимален опит в създаването на обувки за деца. Предвид сложната конструкция на детското стъпало, е от огромно значение обувки, които децата носят да покриват няколко важни изисквания, а именно:

 • Да осигуряват максимална стабилност;
 • Да са съобразени с формата на детското стъпало;
 • Да спомагат за развитието и оформянето на свода;
 • Да служат като стабилна опора на глезена;
 • Да имат мека анатомична стелка;
 • Да разполагат с плътна и гъвкава подметка;
 • Да са изработени от качествени и напълно безопасни материали;
 • Да позволява свободна циркулация на въздух/да не запарват;
 • Да се обуват възможно най-лесно;
 • Да притежават атрактивна визия.

Нашата колекция от детски маратонки онлайн включва различни модели, създадени от утвърдени производители. Всеки модел отговаря на 100% на основните изисквания за удобство и качество, към които можем да добавим и изискванията за възможно най-ниска цена. Чудесните ни детски маркови маратонки се предлагат на едни от най-ниските цени за това качество, като уточняваме, че това са продукти на водещи марки, сред които:

 • Adidas
 • Nike
 • Converse

Adidas

Детската серия на спортния гигант не отстъпва по качество и иновативни разработки на моделите, проектирани за професионалния спорт, а в някои отношения дори ги надвишават. Това са модели от сериите Adidas Stan Smith и Adidas Superstar, които ще ви очароват с модерната си и елегантна визия. Характерни за моделите на този бранд са високата плътна подметка и лесното закопчаване, посредством каишка с велкро лента. Те са максимално леки и удобни, изработени от висококачествени еко материали и специален антибактериален текстил.

Nike

Другият гигант в производството на спортна екипировка и аксесоари – Nike е представен с един от най-атрактивните си модели – светещи детски маратонки, подходящи за момченца и момиченца. С невероятно удобна и стабилна подметка, те ще подпомогнат вашето дете в тичането и ходенето, осигурявайки невероятна устойчивост и комфорт на детското стъпало. Конструирани с оптимална височина, маратонките дават допълнителна сигурност и на глезена. Моделите на Nike са удобни и невероятно лесно обуващи се. Марката е заложила на най-добрите съвременни текстилни материали.

Converse

Качествените детски кецове на Converse са най-доброто решение за разходки и игри на открито. С модерна стилна визия, те са изработени в богата палитра от цветове. Отличават се с плътна гумена износоустойчива подметка, гарантираща идеално сцепление с всеки тип настилка. За пълна защита на детското стъпало, кецовете на марката разполагат с подсилени пръсти. Ниският профил има за цел да осигури пълна свобода на движенията. Детските кецове на Converse са изработени от специална висококачествена текстилна материя, позволяваща лесно почистване и поддържане в безупречно състояние.

Богатата ни колекция от евтини детски маратонки на престижни марки ще допадне на всички родители, не само заради атрактивните цени, на които ги предлагаме, но и заради актуалната и изискана визия на всички модели. Високото качеството на материалите и изработката при всички изделия са фактор, гарантиращ удобството на малчуганите и дългосрочното използване на закупените модели.

Пиши ни
Обади се