Големи коледни намаления на всички маркови стоки! Офертата е валидна за периода 6 -- 22 декември 2018

Adidas


Дамски кецове Adidas Superstar 01
Детски кецове Adidas Stan Smith
Детски кецове Adidas Stan Smith в бяло и златисто
Детски кецове Adidas Stan Smith в бяло и синьо
Детски кецове Adidas Stan Smith в бяло и сребристо
Детски маратонки Adidas Superstar

За никого не е тайна, че спортуването калява не само тялото, но и духа. Възпитава дисциплина, самоуважение и има редица ползи за здравето и самочувствието. Що се отнася до децата, ползите са още по-големи. От ранна възраст децата се съревновават в редица области – кой ще се нахрани пръв, кой ще стигне до някъде пръв, кой ще е по-бърз с колелото и т.н.

За безгрижните детски игри, когато единствената цел е колкото може по-голямо забавление, няма място за притеснения относно обувките. Адидас детски маратонки осигуряват всичко нужно за стабилност и удобство.

В света на детските игри, където почти всичко е дигитално, съществува възможност за прекрачване на приетите правила и границите. В реалния живот нещата стоят по друг начин, а спортът е подходящ избор за възпитаване на честна игра и любов към движението.

Независимо какъв спорт ще изберете, подходящата екипировка е от ключово значение. За баскетбол, футбол и други колективни игри, особено подходящи са детски маратонки Адидас. Те се отличават със стабилност и спортна визия.

Освен за спортуване, подходящите обувки гарантират стил и комфорт в ежедневието – училище, свободното време, разходки и други задачи. Детски маратонки Adidas се комбинират перфектно с дънки, спортни екипи и долнища.

Комфортът за стъпалата и подкрепата при дълго ходене е от ключово значение, за да се избегнат болки в краката и образуването на мазоли. Дишащата материя и вентилационните отвори намаляват изпотяването и неприятната миризма.

Плюсове на маратонки Адидас, детски:

  • Стабилна подметка;
  • Устойчива конструкция;
  • Разнообразие от цветови комбинации;
  • Лесно и стабилно залепване чрез велкро лепенка;
  • Вентилационни отвори за повече комфорт;
  • Анатомична стелка;
  • Подкрепа за стъпалата;
  • Пасва на спортни и спортно-елегантни дрехи.

Детски маратонки на Адидас са произведени от висококачествени синтетични материали, които са устойчиви на интензивно ползване и запазват своите качества дълго време. Децата не пазят дрехите и обувките си, това не е и сред приоритетите им, тяхната цел е забавление. Производителите се съобразяват с това, осигурявайки им издръжливи обувки, с които да тичат на воля.

Стабилните подметки са устойчиви на различни настилки – асфалт, трева, пръст, изкуствени повърхности, на закрито или открито.

Закопчаването с велкро е изключително подходящо за малките деца, които не се справят с връзките, но искат да бъдат самостоятелни. Обуването е бързо, лесно и сигурно, за да бъдат игрите безгрижни.

Другото сериозно предимство на детски маратонки Адидас – цени, изключително достъпни за масовия потребител. Цветовите комбинации дават възможност да се постигне уникална визия на децата и да усетят, че могат да имат собствен стил.

Пиши ни
Обади се