Големи коледни намаления на всички маркови стоки! Офертата е валидна за периода 6 -- 22 декември 2018

Converse


Детски кецове Converse

Детски кецове Converse

32.00лв. 62.00лв.

Детски кецове Converse в синьо
Детски кецове Converse в червено

Кецовете са сред най-популярните модели обувки, които се носят от малки и големи. Те са удобни, спортни и могат да се комбинират с най-различни стилове дрехи, леки са и стабилни. Какво повече е нужно на едни кецове? А, да, да бъдат Converse. Брандът се е доказал като символ на качество при спортните обувки.

Детски кецове Конверс са перфектният избор за ежедневието, училище, свободното време и игрите с приятели. Моделите с нисък профил пасват на ежедневното облекло – дънки, къси панталони, пола, панталон и т.н. Конструкцията им се отличава със стабилна подметка, подходяща за настилки на закрито и открито.

Друга особеност е подсилената зона при пръстите, произведена от устойчива гума в бяло. Регулиращите връзки позволяват удобство и стабилност независимо от интензитета на движение.

Всеки може да разпознае детски кецове Converse. Отличителният знак – звезда с 5 лъча, е запазена марка на бранда. Повечето модели са произведени от висококачествен текстил, който е устойчив и комфортен за стъпалата, дори и през най-горещите летни дни.

В асортимента от обувки може да се видят от изчистени и класически визии, до актуални, интересни, впечатляващи и дори атрактивни десени и цветови комбинации. Детски кецове Конверс покриват всички нужди – стабилност, модерен вид, комфорт и универсалност.

Converse е създадена през 1908 година, привличайки вниманието към себе си със своите уникални гуменки. Истинският пик започва около 10 години по-късно, когато към тях се присъединява и името на великия баскетболист Chuck Taylor. Знаменитите кецове, носещи неговото име наред с логото на марката, са истинско попадение, ако търсите детски кецове Converse.

Популярността на кецовете се дължи на това, че те могат да се носят на практика с всичко – дълга пола, спортна пола, къси панталони, дънки, панталон, спортно долнище, клин, спортен екип и т.н. Цялото това разнообразие превръща кецовете в незаменим съюзник за пролетта, лятото и есента. Брандът разполага и със зимни версии, съчетаващи естествена или синтетична кожа, водонепропусклива материя, топла подплата и стабилна подметка.

Плюсове на детски кецове Converse:

  • Висококачествена изработка;
  • Устойчива материя;
  • Комфорт за стъпалата във всеки сезон;
  • Подсилен гумен връх в бяло;
  • Стабилна подметка;
  • Връзки за регулиране;
  • Разнообразие от цветове и десени;
  • Пасват на всеки стил и повечето ежедневни дрехи;
  • Подходящи за закрито и открито.
Пиши ни
Обади се