Големи коледни намаления на всички маркови стоки! Офертата е валидна за периода 6 -- 22 декември 2018

Nike


Детски светещи маратонки Nike

Изборът на детски обувки понякога е съпроводен с много чудене и дори притеснения. Дали са подходящи? Дали ще бъдат удобни? Как ще се отразят на стъпалата? Дали са качествени и още, и още въпроси… Ако не искате да се терзаете повече, със сигурност се нуждаете от доказана марка в областта, с други думи - детски маратонки Найк.

Моделите на марката се отличават със своята спортна визия, висококачествени и дишащи материали, стабилни подметки и изключително разнообразие от цветове и предназначение. Ако ви предстои да търсите детски маратонки, може би се питате на какви критерии трябва да отговарят или поне да сте запознати за какво да следите. Най-важните:

 • Сезонът – ако търсите маратонки за лятото, най-добре се ориентирайте към дишащи материи. Nike предлагат изключително разнообразие от модели, които позволяват нормалната циркулация на въздуха и комфорт за стъпалата. При нужда от спортни обувки през хладните и дъждовни дни, препоръчваме да потърсите устойчиви на влага материали – кожа и синтетика.
 • Спортът – брандът предлага по много за всеки! Леки и стабилни за бягане, удобни за ежедневието, устойчиви при интензивно спортуване. И всичко това в изключително разнообразие от модели.
 • Възрастта – при по-малките деца, до около 5-6 годишна възраст, най-удобни са обувките с велкро лепенки. Те осигуряват лесно обуване и събуване и повече самостоятелност. При по-големите деца може да се изберат и обувки с връзки.
 • Размерът – измерването на стъпалото е от основно значение за купуването на точен номер. Малките деца няма как да преценят или кажат дали им е удобно. Повечето производители на маратонки разполагат с точно измерени стелки на обувките и на кой номер съответстват.
 • Цветът – тази характеристика няма пряко отношение за комфорта на краката, изборът на цвят е важен за съчетаването на обувките с дрехите. Неутралните – бял, черен, сив или комбинация между тях е добър избор при по-цветно облекло или при по-изчистен стил на обличане. Разбира се, марката се е погрижила и за любителите на по-ярки цветове или цветните акценти.

Детски маратонки Найк са подходящи за ежедневието, разходки, спортуване, училище, игри с приятели. Те осигуряват висока стабилност и комфорт за стъпалата всеки ден. Производителят непрекъснато усъвършенства технологиите, влагани в маратонките, за да покрие и най-високите изисквания.

С подходящите маратонки всеки спорт се превръща в удоволствие. Ако искате да създадете или да повишите мотивацията за движение у вашето дете, чифт нови детски маратонки Найк са добър ход. Освен че ще иска да се похвали с тях, няма да има търпение да ги изпробва на терен или в игрите с приятели.

Детски маратонки Nike притежават и отличителна визия, която освен комфорт, гарантира и усещане за спортен стил. Маратонките се изработват от висококачествени материали, а вложените в тях технологии отговарят изцяло на потребностите на детското стъпало. В процеса на растеж краката имат нужда от правилната подкрепа, която да ги защити от болка, травми и други проблеми.

Предимства на детски маратонки Nike:

 • Висококачествени материали;
 • Иновативни технологии;
 • Комфорт в ежедневието;
 • Стабилност на всяка настилка;
 • Модерна визия;
 • Разнообразни цветове;
 • Лесно обуване.
Пиши ни
Обади се