Големи коледни намаления на всички маркови стоки! Офертата е валидна за периода 6 -- 22 декември 2018

Adidas


NEW Зимни кецове Аdidas Core-Tex 06
NEW Зимни кецове Аdidas Core-Tex 07
NEW Маратонки Аdidas Core-Tex 01
NEW Маратонки Аdidas Core-Tex 02
Зимни кецове Аdidas Core-Tex 01
Зимни кецове Аdidas Core-Tex 02
Зимни кецове Аdidas Core-Tex 03
Зимни кецове Аdidas Core-Tex 04
Зимни кецове Аdidas Core-Tex 05
Маратонки Adidas EQT в сиво
Маратонки Adidas Gazelle в синьо
Маратонки Adidas Gazelle в черно
Маратонки Adidas L.A. Trainers
Маратонки Adidas L.A. Trainers в сиво
Маратонки Adidas L.A. Trainers в черно и зелено

Лятото е време, което много хора избират за своята отпуска или просто са по-активни. В това няма нищо странно, едва ли зимните преспи и ледът са много мотивиращи да излезем навън и да потичаме.

Разбира се, любителите на всякакъв вид активност – ходене, тичане, фитнес, колоездене, тенис игри и т.н., имат своите предпочитания към спортната екипировка. Обувките са сред най-важната част от нея. За да бъде всяко натоварване оптимално, щадящо към ставите и ефективно, мъжки маратонки Адидас са отличен избор за целта.

Те комбинират високо качество на материалите, перфектна изработка, вложена мисъл за удобство и защита на стъпалата при движение. Разнообразието от модели е още един сериозен плюс, позволяващ на различните хора да намерят това, което отговаря на вкуса и темперамента им.

Мъжки маратонки Адидас са отличен избор за ежедневието. Нископрофилните модели са страхотни за носене на работа, при всекидневни задачи, свързани с много ходене, за училище, лекции или просто разходка. Те са универсални и пасват на спортно долнище или екип, дънки, къси панталони и т.н. Не изискват никакво предварително планиране, което е сериозно преимущество за ангажираните хора или просто тези, които не виждат смисъл в часовете подготовка на тоалета за излизане. Просто обувате и сте готови!

Маратонки Адидас, мъжки, разполагат с много модели и за любителите на активното движение. Те съчетават леки и дишащи материи, които позволяват на стъпалото да се охлажда, намаляват изпотяването и неприятната миризма, увеличават комфорта и не тежат при движение. Такива са летни мъжки маратонки Адидас – съчетание между стабилна подметка, която едновременно прави всяка стъпка сигурна и намалява сътресението на стъпалата и материя, която позволява на кожата да диша. В края на тренировката или след особено напрегнат ден, няма болка в краката, а само удовлетворение от постигнатите резултати.

Адидас маратонки мъжки се предлагат в огромно разнообразие от цветове и десени. Като се започне от изчистени цветове, класически комбинации между тях и се стигне до камуфлажни и ярки тонове. Така те може да бъдат акцент или допълнение в спортната визия. Марката предлага както модели с нисък профил, така и такива със средна височина. Тя стига до глезените като ги стабилизира при движение, създава модерна визия и е изключително удобна. Високопрофилните модели кецове и маратонки се комбинират отлично с дънки, къси панталони и спортни екипи. Те са отличен избор за градски условия, разходка в природата и свободното време.

Мъжки маратонки Adidas са доказани в практиката като предпочитани от господата. Марката е символ на качество и комфорт и поради тази причина се носят от хора във всяка възраст.

Плюсове на Adidas мъжки маратонки:

  • Изключително разнообразие от модели;
  • Високо качество на материалите;
  • Модели за всеки сезон и възраст;
  • Леки и дишащи тъкани;
  • Стабилна подметка;
  • Подходящи за ежедневието и спортуване;
  • Неутрални, класически и модерни цветове и комбинации;
  • Нисък или висок профил;
  • Модерна спортна визия.
Пиши ни
Обади се