Големи коледни намаления на всички маркови стоки! Офертата е валидна за периода 6 -- 22 декември 2018

Nike


Кецове Nike 03

Кецове Nike 03

65.00лв. 99.00лв.

Маратонки Nike 01

Маратонки Nike 01

52.00лв. 135.00лв.

Маратонки Nike 02

Маратонки Nike 02

52.00лв. 135.00лв.

Маратонки Nike 03

Маратонки Nike 03

52.00лв. 135.00лв.

Маратонки Nike 04

Маратонки Nike 04

52.00лв. 135.00лв.

Маратонки Nike 05 в черно
Маратонки Nike Air 01

Маратонки Nike Air 01

49.00лв. 139.00лв.

Маратонки Nike Air 03 в тъмно сиво
Маратонки Nike Air 04

Маратонки Nike Air 04

49.00лв. 139.00лв.

Маратонки Nike Air Huarache в бяло
Маратонки Nike Air Huarache в черно
Маратонки Nike Air Huarache камуфлаж 02
Маратонки Nike Air Max 01

Маратонки Nike Air Max 01

53.00лв. 149.00лв.

Маратонки Nike Air Max 02 сиво с кафяво
Маратонки Nike Air Max 03

Маратонки Nike Air Max 03

53.00лв. 149.00лв.


Има няколко големи имена на пазара на спортни обувки и дрехи. Сред тях се откроява това на Nike. В това няма нищо изненадващо, всяка обувка е създадена с мисълта да е удобна за човека, да покрива всякакви негови нужди, да е подходяща за спортуване или за ежедневието, да е достъпна. Всичко това събрано в един чифт мъжки маратонки Найк е изключително зареждащо.

Едно от първите неща, които човек прави, когато реши да спортува, е да си купи подходяща екипировка. Това се прави както с цел мотивация, така и за удобство по време на движение. Независимо дали става дума за колоездене с приятели, за тичане в парка или на уред, фитнес занимания, аеробика или каквото и да е друго, стабилността и комфортът е от огромно значение.

Мъжки маратонки Найк са сред първите, които биват разглеждани. Причините са много, но основните – високо качество на изработката, разнообразие от материи, изключително широка гама цветове и комбинации, стабилна и гъвкава подметка, достъпна цена. Всичко това създава перфектната обувка за всеки човек, независимо от неговата възраст и занимание.

Мъжки маратонки Найк предлагат изключителен комфорт по време на спортуване. Много от моделите са произведени от лека и дишаща материя, която дава възможност на въздуха да циркулира по-добре и така охлажда кожата. Намалява се изпотяването и притесненията, които може да създадат едни миришещи крака. За практикуващите групови спортове това е от голямо значение, все пак, колкото и нормално да е изпотяването на тялото, на никого не му е приятно тези аромати да се излъчват от неговото.

В мъжки маратонки Nike са вложени редица технологии, разработени от бранда, за да създадат идеалната спортна обувка. Някои от тях са материята Flyknit и връзките Flywire. Flyknit е иновативен текстил, който осигурява отличен комфорт чрез подобрената вентилация на стъпалата и обхващането на краката като втора кожа. Чувството за естественост на движението превръща обувката в част от стъпалото, не нещо което се носи, а нещо което прилепва, адаптира се и следва всяка извивка. Тя е лека и устойчива, перфектна за динамично движение, където скоростта има значение. Това превръща обувките, произведени от тази материя, в предпочитани от хората, които търсят висок комфорт и качество.

Flywire е технология при връзките, която дава възможност на обувката да се адаптира към движението. Осигурява удобство и позволява на стъпалата да се движат по възможно най-естествения начин, без да бъдат ограничавани и притискани от връзки и обувка.

Подметките на бранда са особено впечатляващи. Те комбинират гъвкавост и стабилност, осигурявайки естествено усещане при движение, намаляване на сътресението, понижаване на опасността от травма и изключителна стабилност на различни терени – изкуствена настилка, трева, асфалт и т.н.

Комбинацията между всичко това превръща марката в лидер на пазара на спортни обувки, предпочитани от известни спортисти и обикновени хора. Разбира се, марката предлага и модели подходящи за ежедневието в градски условия или свободното време.

Плюсове на мъжки маратонки Найк:

  • Страхотен избор за ежедневието;
  • Перфектни за спортуване;
  • Леки и дишащи материали;
  • Стабилна и гъвкава подметка;
  • Разнообразие от модели и цветове;
  • Подкрепят стъпалата при движение;
  • Изключителен комфорт и спортна визия.
Пиши ни
Обади се