Големи коледни намаления на всички маркови стоки! Офертата е валидна за периода 6 -- 22 декември 2018

Philipp Plein


Кецове Philipp Plein  03 в червено
Кецове Philipp Plein 05

Кецове Philipp Plein 05

54.00лв. 134.00лв.

Кецове Philipp Plein 06

Кецове Philipp Plein 06

54.00лв. 139.00лв.

Кецове Philipp Plein 07

Кецове Philipp Plein 07

63.00лв. 145.00лв.

Кецове Philipp Plein 07

Кецове Philipp Plein 07

52.00лв. 139.00лв.

Кецове Philipp Plein 08

Кецове Philipp Plein 08

65.00лв. 159.00лв.

Кецове Philipp Plein 09

Кецове Philipp Plein 09

67.00лв. 179.00лв.

Кецове Philipp Plein в бяло 02
Кецове Philipp Plein в черно 02
Кецове Philipp Plein в черно 04
Спортни обувки Philipp Plein в бяло

С чифт атрактивни и стилни мъжки обувки Philipp Plein ще бъдете онзи мистериозен господин, с който всяка дама ще иска да се запознае, а мъжете ще ви завиждат, защото ще сте неотразими и актуални. Още повече, че ако ги закупите от нас, ще спестите някой лев. Защото в нашия онлайн магазин ние предлагаме страхотни мъжки обувки Филип Плейн на още по-страхотни ниски и конкурентни цени. Възползвайте се от нашите оферти още днес. Не пропускайте промоционалната ни кампания с мъжки обувки Philipp Plein на супер разумни и невиждани в мрежата цени.

Предлаганите от нас модели са в два цвята: бял и черен. И двата дизайна са достатъчно универсални, за да ги съчетаете с различни дрехи, но в същото време и супер оригинални, за да впечатлите с модерна и актуална визия. Страхотните мъжки обувки Philipp Plein са изработени от висококачествена еко кожа. На някои от местата и по орнаментите има и текстил. Моделът на обувките е по-скоро спортно-елегантен, като дизайнът следва този на съвременните младежки скейт кецове. Големият език включва и част от логото на бранда, а отстрани на обувката отново ще видите отличителните знаци на Филип Плейн.

Проверете за вашия размер мъжки обувки Филип Плейн още сега! Подарете си комфорт и удобство за краката и истинско удоволствие за окото. Този младежки модел ще ви постави в центъра на вниманието, а самите вие ще разберете какво е да се чувствате удобно през целия ден и в същото време да останете верни на стила си и перфектни във всяко отношение във визията си.

Очакваме вашите поръчки! Ние доставяме до всяка точка на страната и в максимално кратки срокове. Можете да разчитате на нас. Приятно пазаруване!

Пиши ни
Обади се