Големи коледни намаления на всички маркови стоки! Офертата е валидна за периода 6 -- 22 декември 2018

Колани


Колан AJ еко кожа

Колан AJ еко кожа

30.00лв. 65.00лв.

Колан DSQ еко кожа

Колан DSQ еко кожа

25.00лв. 59.00лв.

Колан Gucci еко кожа

Колан Gucci еко кожа

29.00лв. 69.00лв.

Колан Louis Vuitton еко кожа
Колан Philipp Plein еко кожа

Тук са представени стилни, здрави и удобни кожени колани, дело на едни от най-престижните дизайнерски къщи. Коланът е аксесоар с огромно значение. Той отдавна не е само практично приспособление, което придържа панталона на място, а украшение, чрез което можем да кажем много. Марковите ни дамски колани, както и цялата гама колани мъжки модел, събрани в тази категория са в широк диапазон от размери, за да може всеки, независимо от своята физика да си подари лукса и удобството, които заслужава.

Качествени продукти на прочути марки

За модерния градски човек всеки детайл от облеклото е от значение, включително коланът, допълващ стилната кройка на неговия панталон. Както спортните натури, почитатели на удобните джинси, така и деловите мъже, следващи по-елегантен стил на обличане търсят идеалния колан за всяка ситуация. Колекция от маркови мъжки колани е това, за което съвременният човек си мечтае.

Сред изделията, представени в този раздел на estilno.com се открояват имената на част от най-големите дизайнерски къщи. Коланите от нашата колекция са дело на:

  • Armani
  • Cucci
  • Hermes
  • Hugo Boss
  • Luis Vuitton
  • Philipp Plein

Това са марки, за които едва ли е нужно да казваме каквото и да било. Самото им име е гаранция за модерен дизайн, качествена изработка и прецизно подбрани материали. На който и модел от стилните ни дамски и мъжки колани онлайн да заложите, решението ви няма да бъде погрешно. Изделията представят най-актуалните модни линии в момента и са съвместими с различни стилове облекло.

Безупречни материали

За изработката на коланите от специалната ни селекция са използвани едни от най-добрите съвременни материали. Висококачествената еко кожа е най-широко застъпена, като това е синтетика от най-висок клас, която лесно можете да объркате със 100% естествен материал. С висока плътност и невероятна устойчивост на износване, този тип кожа ще отговори на най-високите ви очаквания. Помислили сме и за почитателите на коланите от естествена кожа, които могат да се насочат директно към някои от моделите на Hugo Boss.

Класика, съчетана с екстравагантност

Последните модни тенденции при дамските и мъжки колани наложиха комбинация от класическо и авангардно излъчване. Кожената лента е издържана в стандартен черен или тъмно кафяв цвят, а функцията на декорация изпълнява катарамата. При чудесните маркови мъжки и дамски колани, които ви предлагаме да закупите онлайн изпъкват големите ефектни токи, които при всички модели са с формата на фирменото лого.

Достъпни цени

Цената обикновено е фактор при избора на даден продукт, но когато говорим за модерно изделие на престижна марка, тя обикновено остава на заден план. Нашите кожени колани се предлагат на невероятно ниски цени, каквито трудно ще намерите за това качество. Големите ни промоционални отстъпки ви дават възможност да спестите средства, без да си спестявате възможността да бъдете стилни и елегантни.

Богат избор от размери

Всеки марков мъжки и дамски колан, представен в тази категория се предлага в широк диапазон от дължини. Благодарение на избора от размери, всеки наш клиент ще може да закупи най-подходящия модел, съобразявайки го с индивидуалните си предпочитания и фигура.

Коланите, предлагани от нас ще ви бъдат по мярка, а това ви осигурява не само модерно и ярко присъствие, но и невероятно удобство във всеки момент. Коланите ни са съвместими със спортен, спортно елегантен и строго официален стил на обличане. Вие решавате кой модел да закупите, а защо не и няколко от чудесните ни предложения. Възможността да се възползвате от напълно безплатна доставка при покупки на стойност над 100 лв, ви стимулира да пазарувате на воля.

Пиши ни
Обади се