Големи коледни намаления на всички маркови стоки! Офертата е валидна за периода 6 -- 22 декември 2018

Плажни шорти


Шорти Gucci 03

Шорти Gucci 03

35.00лв. 99.00лв.

Шорти Gucci 04

Шорти Gucci 04

37.00лв. 99.00лв.

Шорти Gucci 05

Шорти Gucci 05

36.00лв. 89.00лв.

Шорти Gucci 07

Шорти Gucci 07

34.00лв. 99.00лв.

Шорти Gucci 08

Шорти Gucci 08

45.00лв. 99.00лв.

Шорти Gucci 09

Шорти Gucci 09

36.00лв. 99.00лв.

Шорти Hugo Boss 02

Шорти Hugo Boss 02

36.00лв. 99.00лв.


Лятната визия не изключва часовете, прекарани на плажа- та нали не бихме искали да се изложим пред толкова много хора с некачествен или пък, неподходящ за фигурата ни бански костюм. Много клиенти не разполагат с време, за да разглеждат различни предложения по магазините, а и часовете, прекарани в обиколки, не винаги са резултатни. В подобни случаи, на помощ идва онлайн пазаруването. Повечето мъже предпочитат плажни шорти, когато избират бански костюм за плаж или, само за плуване.

Ако спешно се нуждаете от мъжки бански тип шорти, с прилично качество и на разумна цена, можете да разгледате страницата ни с модерни предложения шорти, от популярни модни марки. Материята, от която са изработени, осигурява усещане за свобода и комфорт, които са незаменими на плажа, в морето или в басейна. 

Шортите са фаворит сред банските главно заради удобството, което осигуряват, както по време на плаж, така и при плуване. Качествената и бързосъхнеща материя е от особено значение за този тип плажни панталонки, за да не причиняват неудобство и неприятни усещания. В онлайн каталога ни имате възможност да прегледате няколко модела мъжки бански шорти, на достъпни цени, с разнообразни цветове и свежа визия. Материята, от която са изработени, осигурява усещане за свобода и комфорт, които са незаменими на плажа, в морето, или в басейна. Моделите мъжки плувни шорти online са висококачествена материя, и са най-подходящия за вас продукт. 

Хубавите материали на мъжки шорти винаги се забелязват от пръв поглед и привличат вниманието на клиента. Освен приятна визия и качествена материя, за първокласните модели са необходими още няколко условия. Всички качествени мъжки плувни шорти имат подплата, ластик и връзки на талията. Компромисите в това отношение не са за препоръчване, особено, ако сте активен плувец и купувате щорите с цел спортуване. Банският трябва да е изработен така, че да улеснява движенията във водата, а не да причинява неудобство и дискомфорт. Предложенията в галерията ни отговарят на този профил и, освен това, те са на много разумни цени, като се има предвид качеството и стилната им визия. 

Истински добрият продукт не пренебрегва визията, за сметка на комфорта. Ние също не го правим, понеже работим с клиенти, които ценят стилната визия и добрия вкус. Каталогът в сайта ни съдържа стилни модели мъжки шорти за плуване, които биха допаднали и на най-претенциозните клиенти. Разцветките им са разнообразни, за да са подходящи за всякакви вкусови предпочитания, и са съобразени с най-актуалните тенденции. Класическите шорти в черен, тъмносин и тъмнозелен цвят се редуват с модерните райета, камуфлажен принт и съвсем светли цветове, украсени с емблеми.

 Моделът е с ластик и връзки на талията и на дължина достига до коляното. Ако държите на стилната и модерна визия, дори на плажа, нашите предложения са чудесни за вас. Поръчайте мъжки шорти за плаж, които са в крак с най-актуалните модни тенденции, отличават се с качествена материя и страхотни цени. 

Изключително достъпните цени и точните размери са много важно предимство при онлайн магазините. Изпращането на неточен размер може да предизвика трайно разочарование у клиента и, да го откаже от по-нататъшно пазаруване в сайта.

С особена сила това важи за банските костюми. Те се закупуват много бързо и лесно, и също толкова бързо могат да бъдат заменени с друг, по-добър продукт.  В онлайн каталога си ние предлагаме най-добрите модели маркови мъжки плажни шорти, които могат да се открият на подобни цени. Цената се явява като допълнителен бонус към основните качества на продукта и може да предизвика две реакции у клиента: незабавно пазаруване или насочване към друг търговец. Покупката на тези бански е повече от разумна инвестиция- визията на продуктите е много елегантна, а висококачествената материя, от която са изработени, създава несравнимо чувство за комфорт.

Пиши ни
Обади се