Големи коледни намаления на всички маркови стоки! Офертата е валидна за периода 6 -- 22 декември 2018

BVLGARI


Парфюм BVLGARI GOLDEA EDP 90 МЛ - ЗА ЖЕНИ
Парфюм Bvlgari Omnia Amethyste EDT 65мл - за жени
Парфюм Bvlgari Omnia Coral EDT 65мл - за жени
Парфюм Bvlgari Omnia Crystalline EDT 65мл- за жени
Парфюм Bvlgari Omnia Green Jade EDT 65мл - за жени
Парфюм BVLGARI OMNIA INDIAN GARNET EDT 65МЛ - ЗА ЖЕНИ
Парфюм Bvlgari Rosse Essentielle EDT 100мл - за жени
Парфюм Bvlgari Voile de Jasmin EDT 100мл - за жени
Парфюм Bvlgari Voile de Jasmin Noir EDP 100мл - за жени

Най-ниските за дамски парфюми Bvlgari цени са при нас! Уверете се сами в това, като надникнете в колекцията ни от аромати на добре познатата марка. Бъдете свежи или предизвикателни, винаги уникални и с подчертан индивидуален стил. Не оставайте незабелязани, а напротив – докоснете се до умението да привличането вниманието към себе си и то само с аромата, който оставяте след всяка своя крачка.

С дамски парфюми Булгари това е повече от възможно! Заложете на грацията и подчертаната женственост с приказен букет от нотки на цветя, ориенталски подправки и много любов – доказаната муза на популярната модна марка!

С дамски парфюми на Булгари ще бъдете мечтаната жена на всеки мъж. А от днес можете да намерите популярния парфюм и повечето му версии и аромати в нашия онлайн магазин на страхотна цена. Гарантираме ви доказан оригинален произход, а също така и дълготрайност на аромата. Покажете коя сте и заложете на високо ценената марка. С парфюм на Булгари вие сте фаталната жена, която всеки мъж ще поиска.

Всеки дамски парфюм на Булгари пристига в оригинална опаковка. Моля, имайте на предвид, че предлагаме и специални тестери на по-ниска от стандартната за парфюм цена. Е, какво да бъде за вас – ухание на свежест или по-скоро нещо ориенталско от Булгари?

Пиши ни
Обади се