Големи коледни намаления на всички маркови стоки! Офертата е валидна за периода 6 -- 22 декември 2018

CHANEL


Парфюм Chanel Allure EDP 100мл - за жени
Парфюм Chanel Chance Eau Fraiche EDT 100мл - за жени
Парфюм Chanel Chance Eau Tendre EDT 100мл - за жени
Парфюм Chanel Chance Eau Vive EDT 100мл - за жени
Парфюм Chanel Chance EDP 100мл - за жени
Парфюм Chanel Coco EDP 100мл - за жени
Парфюм Chanel Coco Mademoiselle EDP 100мл - за жени
ПАРФЮМ CHANEL COCO MADEMOISELLE INTENSE EDP 100МЛ - ЗА ЖЕНИ
Парфюм Chanel Coco Noir EDP 100мл - за жени
Парфюм CHANEL GABRIELLE EDP 100 МЛ. - ЗА ЖЕНИ
Парфюм Chanel No 5 EDP 100мл - за жени
Парфюм Chanel No 5 L'eau EDP 100 мл - за жени

Марката CHANEL е емблематична за света на висшата мода. Тя поставя критерии, които трудно могат да се изпълнят и от най-нашумелите дизайнери и последователи на красотата. Еталон за простичката, но изтънчена красота, CHANEL са добре познати не само с дрехите си, но и предимно със своите емблематични аромати.

Трудно можем да забравим уханието на дамски парфюми Шанел. Той пристига, за да плени и за спечели мъжкото сърце, но не само. Една дама трудно ще смени парфюма си, ако използва Шанел.

В нашия магазин можете да намерите огромно разнообразие от най-емблематичните дамски парфюми на Шанел. Allure, Chanel numer 5, Coco noir и много други са само част от нашата уникална гама от запомнящи се на жена и свежест ухания. В гамата ни от аромати ще намерите както класически вечерни парфюми, така и ежедневни варианти.

Купете си дамски парфюм Chanel на достъпна цена. Само при нас можете да намерите всички вариации на марката, но на все така достъпната и разумна цена. Парфюмите са оригинални, а освен това – супер трайни – и никога няма да ви подведат. Пръснете се няколко пъти, преди да излезете на важна среща или на забавно парти с приятели, и навсякъде след себе си ще оставяте уханието на Коко Шанел.

Ароматът на дамски парфюми Chanel е едновременно вечна класика и супер актуален тренд, който всяка дама със стил ще използва като свой основен аксесоар и свой основен коз сред мъжете. Бъдете и вие такава – жена със стил, с висока цена за себе си, с ухание на Шанел и на грация.

Пиши ни
Обади се