Големи коледни намаления на всички маркови стоки! Офертата е валидна за периода 6 -- 22 декември 2018

CHRISTIAN DIOR


Парфюм Christian Dior Addict 100мл - за жени
Парфюм Christian Dior Addict 2 EDT за жени 100мл
Парфюм Christian Dior Dune EDT 100 мл - за жени
Парфюм CHRISTIAN DIOR HYPNOTIC POISON EDT 100МЛ - ЗА ЖЕНИ
Парфюм Christian Dior J'adore EDP 100мл - за жени
Парфюм Christian Dior Miss Dior Cherie EDP 100мл - за жени
ПАРФЮМ CHRISTIAN DIOR MISS DIOR CHERRY BLOOMING BOUQUET 100 МЛ-ЗА ЖЕНИ
ПАРФЮМ CHRISTIAN DIOR PURE POISON EDP 100МЛ - ЗА ЖЕНИ

Уникалните и харизматични дамски парфюми Кристиан Диор са сред най-обичаните аромати в света както от самите дами, така и от мъжете. Тези ухания напомнят за свежестта на младо момиче и за мистериозността на зрялата жена. Те могат да съчетаят пролетта със зимата като никой друг аромат, а освен това са атрактивни с невероятните си комбинации от подправки и полски цветя.

В нашия онлайн магазин можете да се възползвате от богата гама парфюми дамски Диор – както класическите аромати на марката, така и най-новите й попадения в областта на парфюмерията.

Всички парфюми са оригинални, трайни и добре познати по цял свят. Ето защо дамски парфюми Диор от нашия магазин би бил отлична идея и за подарък и то не само защото ароматът му е запомнящ се и прелестен, ами и защото ние обещаваме само ниски и винаги достъпни цени.

Вземете дамски парфюми на Диор на разумна и конкурентно ниска цена още днес! Направете своята поръчка и се насладете на страхотен аромат на цена, каквато не можете да намерите никъде другаде на пазара. Ние доставяме до всяка точка на страната, а освен това можем да приемаме и спешни експресни поръчки. Заложете на Christian Dior– ухание, което пленява!

Пиши ни
Обади се