Големи коледни намаления на всички маркови стоки! Офертата е валидна за периода 6 -- 22 декември 2018

ARMANI


Луксозни слънчеви очила Emporio Armani 01
Луксозни слънчеви очила Emporio Armani 02
Луксозни слънчеви очила Emporio Armani 03
Луксозни слънчеви очила Emporio Armani 04
Луксозни слънчеви очила Emporio Armani 05
Луксозни слънчеви очила Emporio Armani 07
Луксозни слънчеви очила Emporio Armani 09
Луксозни слънчеви очила Emporio Armani 10
Луксозни слънчеви очила Emporio Armani 11
Луксозни слънчеви очила Emporio Armani 12
Луксозни слънчеви очила Emporio Armani 13
Луксозни слънчеви очила Emporio Armani 14
Луксозни слънчеви очила Giorgio Armani 01 + Поляризация

Слънчевите очила са обичан аксесоар и от мъжете, и от жените. Освен че допълват визията по неповторим начин, те предпазват очите от агресивните ултравиолетови лъчи. Марковите слънчеви очила  винаги оправдават инвестицията си и трябва да се предпочитат пред очилата с по-ниска цена, но съмнително качество. Онлайн магазинът ни разполага с асортимент от оригинални марки слънчеви очила, а едни от най-впечатляващите предложения  са дамски очила Armani, които подхождат прекрасно на всяка визия. 

Последните модни тенденции при слънчевите очила се обръщат към нестандартните форми, за силно акцентиране върху окото. Световноизвестните марки са заложили на очила тип “ котешко око “, с издължени рамки, модели само с горна рамка, големи футуристични стъкла, покриващи линията на веждите, както и кръгли очила с дублирана горна рамка. Разнообразието присъства и в нашия онлайн каталог, където клиентите ни могат да открият всички тези модели, като малка част от колекцията на Emporio Armani.

Доста от наличните дамски слънчеви очила Армани са заменили класическото черно с цветни стъкла, което е друга съвсем прясна модна тенденция. С предлаганите модели имате възможност да придадете различна и модерна визия на облеклото си, и то на много достъпна цена. 

Визията на всеки аксесоар е важна, но някои имитации на модни марки очила също са с приятен външен вид. Оригиналните слънчеви очила си проличават единствено по качествената защита, която осигуряват на окото. Марковите дамски слънчеви очила Armani в магазина ни притежават поляризирани стъкла със специална изработка- стъкленото покритие е с изпитани антибактериални, антиалергични и антикорозионни свойства.

С тези модели дамски слънчеви очила Armani очите ви ще бъдат максимално предпазени от ултравиолетовите лъчи, а насълзяването на склерата, което понякога се наблюдава при носене на модели-реплики, няма как да се случи с нашите слънчеви очила. 

Продуктите в категорията дамски слънчеви очила Армани са налични на много изгодна за средностатистическия клиент цена, срещу която получавате луксозните очила , в комплект с универсален калъф и кърпичка за почистване.

Пиши ни
Обади се