Големи коледни намаления на всички маркови стоки! Офертата е валидна за периода 6 -- 22 декември 2018

CARRERA


Луксозни слънчеви очила Carrera 01
Луксозни слънчеви очила Carrera 02

Carerra е добре позната на световния, а и на пазара у нас моден бранд за слънчеви очила. Специализиращ предимно в областта на аксесоарите, брандът наистина печели голямата си популярност най-вече заради уникалните си дизайни на слънчеви очила както за мъже, така и за жени. Днес ви предлагаме страхотни модели дамски слънчеви очила Карера, които няма как да не разтопят сърцето ви, скъпи почитателки на висшата мода. Но преди да затворите страницата с разумното намерение да не похарчвате цялата си заплата, вижте нашето предложение.

Ние ви предлагаме уникални модели слънчеви очила Carrera на още по-уникални цени! Вземете модела, който ви допада и платете смешна цена, каквато трудно ще намерите където и да е другаде в мрежата или поне няма да е за този добре познат бранд на слънчеви очила. Подарете си комфорт за очите и невероятен акцент за визията още днес. Имайте на предвид, че ние доставяме до всяка точка на страната и обработваме поръчките в максимално кратки срокове. Така че не се чудете, а директно вкарайте в кошницата си за пазаруване чифт слънчеви очила Carrera с UV защита и поларизация.

Изберете между два варианта дамски слънчеви очила Карера – с червена или светло синя (цвят мента) рамка. И двата варианта са с пластмасова рамка и имат метален завършек с леко, но забележимо отпечатано лого на марката. Очилата са със стандартна кръгла форма, по-малки стъкла, тоест ще паснат на почти всякаква форма на лицето. Изберете високото качество и модерния дизайн и платете ниската и разумна цена, която пасва на всеки бюджет!

Пожелаваме ви приятно и успешно пазаруване, приятели!

Пиши ни
Обади се