Големи коледни намаления на всички маркови стоки! Офертата е валидна за периода 6 -- 22 декември 2018

RAY-BAN


Луксозни слънчеви очила Ray Ban 02
Луксозни слънчеви очила Ray Ban 03
Луксозни слънчеви очила Ray Ban 05
Луксозни слънчеви очила Ray Ban 06
Луксозни слънчеви очила Ray Ban 07
Луксозни слънчеви очила Ray Ban 08
Луксозни слънчеви очила Ray Ban 09
Луксозни слънчеви очила Ray Ban 10
Луксозни слънчеви очила Ray Ban 12
Луксозни слънчеви очила Ray Ban 13
Луксозни слънчеви очила Ray Ban 14
Луксозни слънчеви очила Ray Ban 15
Луксозни слънчеви очила Ray Ban 16
Луксозни слънчеви очила Ray Ban 17
Луксозни слънчеви очила Ray Ban 18

Слънчевите очила са задължителен аксесоар за лятото. Освен идеален начин за завършване на визията, слънчеви очила предпазват здравето на очите. Дамски слънчеви очила Ray Ban са перфектното решение за целта. Името на марката е символ на качество и престиж, а луксозните модели придават на всеки тоалет модерно излъчване. През зимата също не бива да се пренебрегва опасността от слънчевите лъчи. Снегът играе ролята на огледало, в което се отразяват и многократно се усилва тяхното влияние върху тялото ни.

Дамски слънчеви очила Ray Ban са произведени от висококачествени материали. Разполагат със специално покритие, което предпазва очите от UV-лъчите, което е от основно значение за тяхното здраве. Подобрява комфорта при шофиране, както и намалява нуждата от присвиване на очите, заслепяването и отблясъците от асфалта и насрещните фарове. Всичко това се отразява благотворно върху състоянието на кожата, като намалява мимическите бръчки.

Модерната визия на дамски слънчеви очила Ray Ban се разпознава от всеки. Един от най-популярните им модели са очила тип „пилотски“. В наименованието им няма нищо случайно. Този модел е създаден специално за нуждите на военновъздушните сили на Америка и притежава антирефлексно покритие, което намалява отблясъците и подобрява видимостта. Класическият цвят на стъклата е зелен, но към днешна дата цветовете на тънките метални рамки, както и на самите стъкла се радва на изключително разнообразие.

Произведени са от леки и устойчиви материали, покрити с антибактериално и противоалергично покритие, както и такова, предпазващо ги от корозия. Всички тези качества са важни за дългата експлоатация на очилата, както и за това да запазят първоначалните си качества непроменени.

Ако търсите дамски слънчеви очила Рей Бан за морето, със сигурност ще се нуждаете от калъф и кърпички за почистване. Когато не ги носите, може да сте сигурни, че ще бъдат защитени от пясъка и случайно повреждане. Така ще може да се радвате на изключителна визия и защита за очите.

Истински добър ход е популяризирането на моделите на Рей Бан чрез включването им в редица касови холивудски филми, където главните герои носят някой от моделите на марката. Става дума за филми като „Закуска в Тифани“, където Одри Хепбърн носи моделът Wayfarer, Том Круз в „Top Gun“, Уил Смит и Томи Лий Джоунс в „Мъже в черно“, няма как да пропуснем и „Матрицата“.

Ако сте начинаещи в избирането на слънчеви очила, има някои неща, които ще ви помогнат да вземете точното решение. Основното - задължително е да разполагат със 100% защита срещу UV-лъчите. Широко разпространено е мнението, че всякакви очила вършат работа, но е малко известно, че вредата, която се нанася с некачествените такива, е много сериозна и дълготрайна. Когато е тъмно, зеницата се разширява, за да пропуска повече светлина и съответно да виждаме по-ясно и обратно, при ярка светлина зеницата се свива, за да ограничи проникването в окото и да го предпази. Носенето на слънчеви очила създава условия зеницата да е по-разширена, тъй като се създава изкуствено затъмнение. Резултатът при носене на некачествени очила без защита – повече UV-лъчи преминават безпрепятствено през зеницата и нанасят сериозни щети. Дамски слънчеви очила Рей Бан са символ на качество. Те предпазват очите от вредното влияние на слънчевите лъчи.

Плюсове на дамски слънчеви очила Рей Бан:

  • Разнообразие от модели;
  • Модерна визия;
  • Богата гама цветове на стъклата и рамките;
  • Висококачествена изработка;
  • 100% UV защита;
  • Подобряват видимостта;
  • Намаляват мимическите бръчки;
  • Страхотен аксесоар;
  • Подходящи за всеки сезон;
  • Идеални за плажа, планината и шофиране.
Пиши ни
Обади се