Големи коледни намаления на всички маркови стоки! Офертата е валидна за периода 6 -- 22 декември 2018

PORSCHE


Луксозни слънчеви очила Porsche 01

Мъжете харесват слънчевите очила. Особено тази модели, които им придават съвсем лека нотка на загадъчност, колкото да изпъкне мъжествеността им. Магазин “Estilno “ разполага с очила на световноизвестни марки, а сред наличните модели присъстват и добре познатите на ценителите мъжки слънчеви очила Porsche Design. Силното им присъствие в модния бранш датира в продължение на повече от четиридесет години, а историята им е изключително интересна.

Идеята за създаването на слънчевите очила е на самия Фердинанд Александър Порше- внук на създателя на едноименната марка автомобили. Класическите мъжки очила Porsche се отличават с иновативен дизайн и първокласни материали на изработка. 

“ Porsche Design “e създадена през 1972 г. в Щутгарт, а първият продукт на компанията е свръхмодерен за времето си часовник, с циферблат, заимстван от визията на самолетните манометри. През 1978 г., “ Porsche Design “ поставя качествено нова линия в световната мода, с проектирането на специални слънчеви очила. Визията на модела наподобява очилата на пилотите, а Порше ги изработва с титаниеви рамки и многослойнит антирефлексни стъкла. Очилата са с два комплекта стъкла, които се заменят много бързо и лесно.

Революционното изобретение дава живот и на други модели, които се превръщат в най-предпочитаните модели слънчеви очила от през 70-те и 80-те години. Наличните в каталога ни мъжки очила Porsche Design са техни преки наследници и притежават всички качества, които преди време са превърнали продукта на Порше в модно събитие. 

Моделите мъжки слънчеви очила Porsche в каталога ни са изработени от висококачествени и луксозни материали, със специално предпазно покритие на стъклата. Клиентите ни ще получат стопроцентова защита от ултравиолетови лъчи, заедно с антиалергични, антибактериални и антикорозионни свойства на стъклените лещи. 

Оригиналният продукт показва своите качества по неподражаем начин, и винаги оправдава вложените в него инвестиции. “Estilno “ предлага на клиентите си предимството на достъпния лукс. Наличните мъжки слънчеви очила Porsche са на приемливи цени, в комплект с универсален калъф и кърпичка за почистване.

Пиши ни
Обади се